Tur til Maskinrummet i Skagen den 7 september 2023

VHS besøg i ” Maskinrummet”, Jollevej 4 i Skagen d. 7 september 2023.

På Maskinrummet formidles og bevares maritim- og motorhistorie, så der kan skabes interesse(r) for nye samt ældre generationer.

Maskinrummet består af over 500 motorer der alle har været anvendt til forskellige formål i søfart, landbrug og industri. Der er samlet flere end 180 forskellige motorfabrikker fra forskellige lokaliteter, primært fra Skandinavien, men også fra udlandet – også afhentet fra udlandet: Holland, Tyskland, England, Østrig osv.

Man vil derudover også kunne opleve en kæmpe samling af veteran køretøjer, over 1500 maritime- og landbrugs effekter, over 50 model- og 300 flaskeskibe.

Vi planlægger at tage med enten toget- eller køre selv, og fylde bilerne op. Vi mødes ved indgangen til Maskinrummet kl. 10.30. De der kører i bil mødes på Beddingen kl. 09.30, og fylder bilerne op. Vi regner med ca. 2 timer på museet. Vi spiser vores medbragte smørrebrød I Metal huset, Hvor Metal giver øl og sodavand på Mosegårdsvej 14. Der er ca. 3 km fra ”Motorrummet”.

Prisen for det hele er 150 kr. som betales ved tilmelding til Erik Rønnest. Mobil Pay : 951392 eller kontant.Tilmelding og betaling senest d. 1 september til Erik Rønnest.