Vi har købt et skibsværft

nyheder_oversigt_0006_01Vi har sammen med Bangsbo Museum og W. Klitgaard, FDF Søkreds Frederikshavn og Frederikshavn Sportsdykker klub købt Frederikshavn Bedding og Skibsværft.

Overtagelsen er 1 juli, så vi er allerede rykket ind. Ja vi har endda allerede holdt et åben hus arrangement med en dejlig masse mennesker der mødte op for at se hvad det var vi havde kastet os ud i.

nyheder_oversigt_0006_02Købet har kunnet lade sig gøre fordi vi fra JL Fondet har fået et beløb på 500.000 kr. som et afdragsfrit og rentefrit lån. Sparnord har i første omgang lagt det resterende beløb ud, så vi skylder begge institutioner megen tak for deres indsats, uden dem kan sådan noget som det vi er i gang med ikke lade sig gøre.

 

nyheder_oversigt_0006_03Hvad fremtiden byder efter alt hvad der er sket, er svært at sige, men nu har vi nogle muligheder som hvis vi udnytter dem godt, kan blive til meget stor glæde for Værft Historisk selskab og alle de aktiviteter som vi laver.
Vores samarbejdspartnere har samme indstilling og vi er ved at være klar med rammerne for aktiviteterne på beddingen.

Der er allerede et bådelaug med et ældre træskib der har ønsket at være medlem, de er fra Sæby og ansøgning behandler bestyrelsen for øjeblikket.

nyheder_oversigt_0006_04Formanden for bestyrelsen er Ib Bjørn Poulsen fra Værft Historisk selskab.
Den nye forening vi er med i hedder Maritim Historisk Forening. Vores kontingent til denne forening er 10.000 kr. om året. Men så har vi også nogle faciliteter som er fremragende.