Nyt fra EL-afdelingen

Nyt fra El-afdelingen.

Vi er gået i gang med et langtidsprojekt, nemlig at lave et ”museum” der samler gamle navigations instrumenter. Når man taler om navigations instrumenter er ”gammel” jo kun 75 år. Før 2. verdenskrig havde man stort set kun et magnetkompas, så her er der sket en enorm udvikling. Vi har allerede en stor samling af SP-radioer, som jo nok var det mest kendte Danske elektronikfirma. Som det ses på billedet, er det kun en meget lille del vi har fået hængt op. Derudover har vi autopiloter, ekkolod, navigatorer samt mange gamle måleinstrumenter.

Derudover har vi i løbet af forår/sommer lavet lys og stikkontakter i dykkerklubbens nye garage. I samme forbindelse er der blevet lavet lys, stikkontakt og 400V stik ved rygeovnen.

I forbindelse af opsætning af ny gavl, har vi demonteret den bestående installation og lavet installation til en ekstra udsugnings ventilator fra tømrerværkstedet. Når gavlen er genopbygget skal der laves ny belysning til oplysningen af området vest for bygningen.

Derudover er der jo altid lidt vedligehold på Doré og Gnisten.

Vi går heller aldrig af vejen for (efter bedste evne) at reparere diverse vinkelslibere, boremaskiner, hækklippere og almindelig vedligehold af de mange installationer på Beddingen.

 

Erik Rønnest